Magasinering Stockholm

Vi erbjuder magasinering på ett nytt och smidig sätt

Om oss

 

Stort behov av magasinering

Att behovet av magasinering i Stockholm ökat är självklart med tanke på den stora inflyttning som sker till staden. Denna i kombination med alla dagliga flyttar som äger rum och det bristande utrymmet som ofta finns i form av förråd gör att magasinering för många blir en absolut nödvändighet.

Vår tanke och vision är att förenkla magasinering och göra processen lite lättare för våra kunder. Man ska inte behöva avsätta en dag för att hyra släp, bära, packa, transportera och så åter bära in sakerna i förrådet man hyrt. Nej, hos oss så räcker det med att man packar sina saker en gång och detta i ett av oss till dörren framkört förråd. Ett unikt koncept som ger dig mer tid över till annat.

Vi anser även att magasinering inte behöver ske i dyra, centrala lager med ett stort exponeringsutrymme. I och med vårt unika koncept så kan vi ha våra lokaler en bit bort från Stockholm och därmed så har vi inte samma dyra hyror. Något som gör att vi alltid kan hålla lägre priser än våra konkurrenter. Magasinering ska inte behöva kosta skjortan.

Välkommen att kontakta oss redan idag så ser vi över hur vi på bästa sätt kan hjälpa dig.

Ett unikt och bekvämt koncept inom magasinering