Magasinering Stockholm

Vi erbjuder magasinering på ett nytt och smidig sätt

Mer om våra tjänster

För oss är det viktigt att erbjuda dig en perfekt service som inte kostar för mycket pengar – oavsett anledning till varför du behöver hyra ett utrymme hos oss. Vanliga scenarion där vi kan komma väl till hands kan se ut enligt följande:

  • Säsongsmagasinering. Vårt klimat gör att våra årstider för med sig saker som endast används just då och som resten av tiden bara står och samlar damm och tar mycket plats. Vi har vinter- och sommardäck, hockeyutrustningar, golfbagar, slalomskidor, utemöbler, julpynt och grillen som typiska saker som man har stor nytta av under en begränsad tid. Dessa är perfekta att anlita oss för och där ni skapar ett stort utrymme i ert hem genom detta.
  • Att renovera i sin bostad kräver ofta att man bär undan alla möbler och ställer dessa i ett förråd till dess att man är färdig. Hos oss finns det möjlighet att hyra utrymme för en magasinering under en kortare period och så länge er renovering tar.
  • Flytt från bostad. En vanlig situation i Stockholm är att man säljer sin bostad och köper en ny sådan och där inflyttnings- och utflyttningsdatum är svåra att synka. Här kommer magasinering väl till pass och hos Selfgo så kan du lämna dina möbler och allt annat och därefer få dem levererade direkt hem till din nya dörr vid datumet för inflyttning. Meddela oss innan så löser vi det!

Magasinering även för företag

De flesta företag är i behov av ett lagerutrymme och detta kan visa sig bli väldigt kostsamt om man inte kommer upp i stora volymer. Man betalar för mycket i hyra, helt enkelt och det tycker vi hos Selfgo att man inte ska behöva göra. Vi skräddarsyr magasinering för företag där man endast betalar för det utrymme man nyttjar – precis som det ska vara.

Det spelar ingen roll om ditt företag behöver frigöra plats och hyra utrymme för er stora pappersdokumentation eller om du äger ett café där du ställer av utemöblerna under vintern. Vi har lösningen för er och givetvis enligt samma koncept som vi all annan magasinering hos oss. Vi hämtar er saker – ni koncentrerar er på era affärer.

Vi hjälper dig med flytten

Tack vare vår fordonsflotta och vår starka och mångsidiga personal så kan vi även hjälpa till vid flyttar i Stockholm. Genom detta så kan vi hitta en smart lösning för dig där både flytten och din magasinering tas om hand av samma företag.

Välkommen att kontakta oss så ser vi över hur just dina behov ser ut och hittar den bästa lösningen för dig!

Ett unikt och bekvämt koncept inom magasinering